• Αρχική
  • Ποιοί Είμαστε
  • Το Ιατρείο μας

Το Ιατρείο μας

 

  Το Παθολογικό-Διαβητολογικό Ιατρείο της κυρίας Βασιλικής Πρέντζαδραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας δέκα και πλέον χρόνια, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων Εσωτερικής Παθολογίας με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

  Το ιατρείο διαθέτει γραμματειακή υποστήριξη που εγγυάται άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ενώ η συνεργασία με άριστα καταρτισμένη διαιτολόγο-διατροφολόγο προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες, ιδιαίτερα χρήσιμες σε διαβητικούς ασθενείς και όχι μόνο.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρευρισκόμαστε δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας με την ίδια ευαισθησία και την ίδια υπευθυνότητα.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η υγεία αποτελεί αναμφίβολα ύψιστο κοινωνικό αγαθό. Γι’ αυτό από την αρχαιότητα ήδη ο Ιατρός αποτελούσε σεβαστό πρόσωπο. Ο Όμηρος έγραφε: ‘’Ο Ιατρός αξίζει όσα πολλοί άλλοι μαζί’’.

Αλλά και ο Ιατρός θα έπρεπε να διακατέχεται από υψηλά πρότυπα επαγγελματικής διαγωγής, όπως διαφαίνεται στον Ιπποκρατικό Όρκο που έδινε:

‘’Ορκίζομαι στον Απόλλωνα τον ιατρό, τον Ασκληπιό, την Υγεία και όλες τις θεραπευτικές δυνάμεις… ότι θα χρησιμοποιήσω την τέχνη μου για να βοηθήσω τους πάσχοντες με το άριστο των ικανοτήτων και της κρίσεώς μου’’.

ASKLHPIOS

Σε μια εποχή που η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση πλήττουν μεταξύ άλλων και τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας:

 

  • Αποστολή μας αποτελεί η προαγωγή της υγείας και η βελτίωση της ποιότητας της μέσω παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
  • Η προσέγγιση των προβλημάτων του ασθενή γίνεται με βάση την επιστημονικά τεκμηριωμένη διεθνή ιατρική πρακτική
  • Παραμένουμε ενήμεροι σε όλες τις εξελίξεις της Ιατρικής Επιστήμης με συμμετοχή σε συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
  • Η διάγνωση και θεραπεία εξατομικεύεται με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε  ασθενή
  • Επιδεικνύεται σεβασμός στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου-ασθενή
  • Η Ιατρική ασκείται βασισμένη στη τήρηση της Ιατρικής  Δεοντολογίας
  • Παρέχεται υψηλό επίπεδο φροντίδας-υγείας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος

 

 

  Η φιλοσοφία μας θα μπορούσε επιγραμματικά να συμπεριληφθεί στη στάση ζωής που διατυπώνει  ο Hans Killian , ένας Γερμανός γιατρός-χειρουργός: ‘’Είναι ίσως μία ρομαντική αντίληψη αλλά πάντα θεωρούσα τη σχέση μεταξύ αρρώστου και γιατρού σαν ένα είδος συντροφικότητας στον αγώνα εναντίον του πόνου και το θανάτου. Απ’ αυτή την αντίληψη προκύπτουν για μένα αναγκαστικά μια σειρά ηθικών υποχρεώσεων που οι κυριότερες είναι: ‘’ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές, αμοιβαία εμπιστοσύνη και πίστη ακόμη και στις προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις, τις εξωϊατρικές….’’

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ

ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ


Copyright © 2015 avalon